Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… och orden kom till mig via dåkända språk …


Triptyk Haiku

Inhemuled står Di´stark
grundad apud deums mark

… lögnen är det enda sanna …

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bak kverk´n all följe
nedom jor´n ångest dölje

… ur hösten visdoms färger stanna …

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Fann sant ur tvârl´s saga
Di´ deums ord gristna laga

… till Gaias sår Velums väg besanna ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-03-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik