Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållbarhet

Historiskt försvinner
allt som en gång fötts

för att återuppstå
i samma kretslopp
som minnen förvaras

vi är spridda för vinden
och du kan höra
känna och uppleva
samma sak

varje gång du vaknar i stillhet




Prosa av Max Poisé
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-16 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint och tänkvärt...
2020-03-17

    Lena Staaf VIP
Mycken visdom här!
2020-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text!
2020-03-16

  ULJO
Vi får inget ta med oss dit vi går.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé