Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här, ombord

Jag har aldrig gått miste om ett livsavgörande andetag

Inte heller låtit bli att resa mig de gånger jag varit svag

Mitt hjärta har aldrig slagit för sista gången

Det gör att jag får njuta om våren
Av dofterna och fågelsången

En enda mutation

Kan betyda att det sista tåget

För sista gången rullar

Mot sin slutstation

Men var dag som jag vaknar

Är en chans att återigen

Uppleva det jag saknar

Om och om igen




Bunden vers (Rim) av Brunluvan
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan