Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modiga är blott dem

Masker falla
från de rädda
visar jaget skört och bart
skiljer agnar ifrån vetet
allt blir plötsligt uppenbart
att modig är blott den
som trotsar faran
och värnar om sin vän
som inte över liken går
så länge de själva
oskadda står.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-12 23:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Helt underbars denna blir tårögd
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP