Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMVETSGRANN MINNESANALYS

Dåligt samvete och dåligt minne
är gärna i motsatsförhållande
till varann,där ett gott samvete
tvärtom har gott minne.

*
Sedan hon blev en ny människa
glömde hon alltid bort vem hon
var innan.

*
Ett mindre misstag kan alltid bli
större,genom upprepade försök.

*
Människans minneskalender sträcka
sig endast till det som gynnar henne.

Den minnesbanken förräntar sig dock
med dess glömska.

*
Allt nytt är gammalt och allt gammalt
är nytt,
som allt går igen.

*






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2020-03-13 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP