Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äcklig Coca Cola

 

Panta mig igen!

Står det på Coca Colas nya flaska

 

Äckligt!

Evig ÄKLIGT talar själen till mig

 

Av en återvunnit plasten

Kan man tillverka massa plats formar till allt

 

Aldrig till matlådor etc

Aldrig till dricksflaskor etc

 

Jag ej vill dricka min Cola ur en återvunnit plast

Av en plats som varit toa sitt, avloppsrör etc

 

Det vill jag säga!!!!!

OKEJ återvunnit plast till allt annat

 

Än till den vi stoppar i våra MUN!!!

PSYKISKT tanke!

 

Jag kommer att gnaga i ditt HUVUD DU återvinner

Och tjata, tjata och tjata om och om och evig OM

 

Att återvinna allt aldrig betyder är bra för miljö!!!!!

Utan kan vara DÖDSFÄLLA!!!!!

 

Jag bojkottar Coca Cola och sin PANTA MIG IGEN!

Grannen också håll med och ej köpte panta mig igen COLA

 

Ha en skitsmak Coca Cola panta mig igen/ burk                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                      




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-03-13 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP