Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten



Tomheten var i din närvaro
frånvarande.

Tomheten är i din frånvaro
närvarande.

Det är tomt utan dig.

Tomheten är med dig
oförenlig.

Mitt minne därför
alltid rikt.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-13 13:51



Bookmark and Share


  Stisse
Tomheten fint fångad med dina ord.
2020-03-13

  Kungskobran VIP
Som Hasse Alfredsson sade.
Livet är tomt som en påse om man inte fyller det med något
2020-03-13

    Max Poisé
Lite dov och ändå med förväntan.
En liten stor dikt om den förbannade längtan!

2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor