Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROJICERANDE VIRUS

Folkhälsomyndighetens Psykolog-
iska metoder invagga folk
in i ett falskt lugn,
genom att säga att det blir vackert
väder snart,
för att hålla dem ifrån upplopp......
...............men i verkligheten är det
"RÄDDE SIG DEN SOM KAN"
där den egoistiska sanningen om
människan visar sig i kristider,
och om möjlighet fanns skulle
alla försöka överföra viruset på
varandra,för att bli av med det,
och den som kommer och säger
nåt annat,är en fjolla,fjant och
Pellejönspajas.


*
Någon invändning på det ?

-Nej !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2020-03-13 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP