Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland ska de bara ut, orden och meningarna och kommatecknen utan att man helt och hållet förstår. Som när man målar, bara målar och inte vet vad det är.


Får vad man sår

Likt en molntuss jagar hon över himlen

stormen visslar i hennes blod,

 

stora fluffiga snöflingor

bäddar in hennes hjärna,

 

det blir så där dovt du vet,

men det doftar gott

 

även om det är vinter

och du vill ha vår

i ditt bångstyriga hår

 

Sluta jaga!

bland dina hoppande får

Man får faktiskt vad man sår!

 




Fri vers av Livet1
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-13 18:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som ett glatt frihets svävande
Aprilmoln skrivet glatt men
Även med allvar i?
;}


2020-03-29

  Roger VIP
Uppfriskande och lekfullt. Ändå en underton av allvar. Alla får skörda vad de sår...
2020-03-14

  Larz Gustafsson VIP
"Hej på dej, lilla molntuss
Kom hit ska du få en puss" /bob hund
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1