Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moriendi autem

Världen är död,
tom och livlös
möter bara mörkret
litet ljus i horisonten
som minner om liv
en ensam förhoppning

ekot är kvar
av rädsla och panik
sen blev allt stilla

vackert i sin ljudlöshet
medan livet sakta ebbar ut
mot en återfödelse

en rening
förändringens paradox
som håller sig kvar av
en enda naturlag

att allt som fötts
måste också dö




Fri vers av Max Poisé
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-14 09:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"allt som fötts måste dö", så även människan, men man värjer sig i det längsta.
Bra skrivet.
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé