Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltet

Universum
är mitt rum
Oändligheten
mitt tak
Marken mitt
jordstampade golv
I trädet
slår mitt hjärta
Genom löven
andas jag
Med trädens sång
öppnas porten
till andra dimensioner




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-13 22:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Här välver du fin övergång från
rötter och jord till andra rum.

2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP