Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sax, någon?

Vem är det som knutit
alla snören och skapat
illusionen av impulser
och beslut?
Går det att klippa?
Vilka blir vi då?
Vi tror att ingen ser
just oss, att vi hänger löst
i skuggan bakom scenen.
Men rätt vad det är,
sliter någon i snöret,
och hjälplöst hänger vi med,
fastän vi tror att vi går själva.





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-03-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP