Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bubblar ord i min bubbel-värld ... Orsaken kommer även sätta sig på tvären.. så långa å korta meningar uppstår...


Ramla ner..

 


Häller ut alla bokstäver ... ur en burk ..


En behållare där de förståndigt hållit sig organiserad..


En efter en.. en mängd följer så ut...


 


När bokstäver ord böjningar meningar ramlar...


Ramlar ner .. för kanten , från sin ordnade tillvaro..


utför trappen, där de blandar sig, slår sig ihop..


 


Tendensen finns redan


ihopslaget i en hink fylld med bokstäver..


Ord fixerar sig klänger sig fast vid varandra...


 


Ramlar faller ner ,omkull ...kanske krossar de varandra..


I den vilda fart som uppstår.. formas orden meningarna om,


nya innebörder tar sig framträder  i kaoset ...


 


Fan t.om jag ramlar med, så jävla kantstött utstött utnött,


ingen chans att hejda sig!.. mjuk vs hård!




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-14 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //