Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderdag 3


Lördagsmorgon

En blå himmel över -1.
Klockan halv åtta går jag ut med hunden
och det känns varmare i luften.

Smältvattnet har frusit.
Det är hala rännilar på asfalten
som solen glittrar i.

Dagsmeja en liten stund.
Jag glömmer rollator och dålig balans
när jag hör talgoxen fila i solen.

 




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP