Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förmiddag i Mars


Sol

Utetrappans knarrande
av vinterkalla nätter
när jag försiktigt satte
mig ned med min kaffekopp

Snödropparnas rangliga seghet
lyste vita i solskenhet som sakta
sprider sig från vänster mot mig

Jag var ute i den friska klara luften
som jag älskar att den finns
Kaffedoften ringlar sig upp ur koppen
och jag smakar på mitt kaffe.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-03-14 11:20



Bookmark and Share


  Stisse
Så sinnligt du skriver om vardagen och att känna in nuet. Kaffe och frisk klar luft vad mer kan man begära?
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström