Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår känslor .. (kallt klimat)

Vår ute dock lite kallt..


brr brrr


 


Solen sticker till i ögonens djupa hålor.


I gläntan, i knuten intill väggen, under bropelaren.


Tittar liten tus i lågor fram... kanske inte mycket för,


Skrämda ögon” stressad publik men där står den så grann..


 


Bara regelrätt stress spänningar som cirkulerar runt ... ögonblicket


av denna vår känsla är privat å frigörande... även om andra lufsar


omkring i oro å jäkt!




Fri vers av danne //
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-14 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //