Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Husläkaren var oanträffbar...


VIK HÄDAN!

Systern i receptionen på Vårdcentralen
skrek; vik hädan till patienten som bad
om ett vaccin för Sars.
Tillhörde således riskgruppen COVD 19

Patienten hade en blodig böld i ansiktet,
möjligen spetälska, även kallad Lepra,
patienten grät när han lämnade entrén.
Mannen var 96 år gammal med rollator.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-03-14 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje