Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuddar

Fjärilen nuddar
mark

Jordad men ändå
fri

Ett vingslags
beslut




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan