Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos



Okänd anledning
till kopplingen
i mitt liv
där kortvågorna
till historiska nivåer
av tidlösa drömmar
är oberäkneliga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2020-03-14 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP