Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högaktuellt: 2Krönikerboken 7:13,14 och Matteus 6:6


Omvändelse och ånger.


"Om jag tillsluter himlen så att regn inte faller, om jag bjuder gräshoppor att fördärva landet eller om jag sänder pest bland mitt folk, men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land."


Det finns hopp

för vårt land

och individuellt:


Gå in i Din kammare

stäng dörren och bed!


Där får Du svar "uppenbarligen"

lärde Jesus då Han vandrade

här ibland oss på jorden...


Pröva och se att Guds löften håller

"Sök Herren medan Han låter sig finnas

åkallen Honom medan Han är nära"

säger Jesaja femtiofem vers sex!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-14 16:38



Bookmark and Share


    carinamnm
Underbar!
2020-03-28

  Eva Helene VIP
Med tro och förtröstan, gott det.
2020-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att veta att det finns hopp...
2020-03-17

  mare VIP
Underbara hopp!
Underbar bild!
2020-03-15

  Niliboy
Pris ske lov för alla gudomliga svar, vi följer i fötröstan!
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP