Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glömda dikten

detta är en dikt
om en dikt
en dikt av yttersta vikt

en dikt jag skrev
som blev som den blev
den kunde ha blivit ett brev

men jag skrev aldrig ner den
den kunde ha varit till en vän
och nu försöker jag skriva den igen

men jag kommer inte ihåg
om den var hög(ljudd) eller låg(mäld)
kanske den var bara båg?
kanske den föll för kritikerns såg?

kanske den aldrig ens fanns?
nej, kanske inte alls någonstans
den hade aldrig en chans

kanske den bara var en dröm?
hur som helst är den nu glömd,
dömd att för evigt vara gömd

djupt nere i minnenas grav
bland alla de andra som gått i kvav
bland de som inte klarade av alla krav




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-14 20:44



Bookmark and Share


    rmr313
Bra ordval och känsla
2020-03-17

    Max Poisé
Behaglig...
2020-03-15

  Språk, hjärna!
Bra flyt och stämning i denna!
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP