Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kom då



Ät mej, svälj mej hel
Storma kring mej
Svämma över mej
Skälv under mina fötter

Jaga mej
Håll mej fast
Släpp min hand
Låt mej falla

Kom och ta mej
Jag väntar
Jag är beredd

Jag är inte rädd




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-14 21:55



Bookmark and Share


  Whero
Åtrå..
Längtan..
Väntan på att någon annan ska göra något.
Massor av vilja..
Starkt..
2020-03-17

    ej medlem längre
Finstämd, rytmisk och medryckande text, men jag kan inte låta bli att ana.. en undertryckt tvekan, en oro.. någonstans i bakgrunden..
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff