Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effektivitet i liten skala, bränn inte ut dig!!!

Det var bara en tidsfråga; Hur löd frågan?
(Utvärdera).
Reklam för en reklamare! En bok, om en arbetsplats och människa.
Om jag får följa med dig, en dag på jobbet, eventuellt sitta på din axel?-Text.
Nyflik- Nytänkande/organiserande.
Nyfik-ett fik, eller en förkortning eller förlatning av ordet nyfiken.
1.Stilleben- En utveckling/förklaring av förbjuden frukt! (Konst)
2.Förklaring TILL förbjuden frukt-Text.
3.Självmedkänsla- om du är frukten, och plåstret sitter kvar....?(Konst)
=Konstprojekt.

Projektor....?




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-03-15 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim