Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSAMLINGEN SOM SLOG KNUT PÅ SIG SJÄLV

Den religiösa självgodhetens
ansvarslöshet,där allt ansvar
läggs på en Gud,
och medlemmars förbrytelser
stannar inom församlingen,
bryter därigenom mot landets
lagar och skyddande av brotts-
ling.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-03-15 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP