Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderdag 4


Söndagssorg


Gårdagens snö krasar under fötterna
och jag tänker på min (döda) dotter
och undrar om hon fryser.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP