Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gnager och gnager


Oro

Så länge oron gnager

där läggs i din hjärna

andras tyckande om

dej själv lager på lager,

du är ägd av nån annan

i blixtar av rullande klot

av eld insikten att kunna

tycka om sej själv då slipper

man leta godkännanden från

andra.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 548 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-03-15 09:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Instämmer tacksamt!
Bland de bättre
Råden i tillvaron
;)
2020-08-05

  genni
<3
2020-04-01

  Minkki VIP
bra
2020-03-22

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2020-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...viktigt att kunna tycka om sig själv..hur ska man annars kunna tycka om andra...
2020-03-17

  Bibbi VIP
Så sant.
2020-03-16

  ULJO
Fint
2020-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
bra - att tycka om sig själv inifrån gör att man står upp för sig själv och lättare kan tycka om andra också, för det de är!
2020-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver inte andras godkännande.
Det är my way or the highway som gäller.
2020-03-15

  överlevaren VIP
Ja mycket bra beskrivning!
2020-03-15

  limerick VIP
Ett bra sätt
att i sociala media
navigera rätt
och påhopp parera.
2020-03-15

    Max Poisé
Exakt så! Bra!
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol