Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånad en bi,ld från Pixabay.com


Helgens lättja!

Njuter av helgens sötma och alla dessa
sköna färger som den vackra
himlen avsöndrar.

Kan inte med ord beskriva denna fägring
av grönskande kaskader av neonljus.

Samtidigt drömmer jag mig bort från
kyla och regn.
Ligger i min egen solstol med ögonen
slutna och dåsar bort.

Är detta inte den bästa njutningen , så säg mig
vad är bättre ??

Intill mig har jag vattenflaskan som ger mig
orken att "bara vara" tills mörkret gryr.

Blundar åter igen för att få ett varmt slick i
ansiktet av min goá Sixten som är den skönaste
och vackraste varelsen på jorden!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-15 10:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Skön helg!
2020-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är gott att bara kunna vara...alla kan inte det...skön dikt...
2020-03-17

  ULJO
Så ska det låta.
Ligger i min egen solstol med ögonen
slutna och dåsar bort
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP