Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken i varje tid och rum tillägnad Dominique och alla som drabbas av kärleken


Kärleken

Ni skimrar i den högsta vågen

som bär er i ett svallande hav

som i bruset sjunger er sång

i livets väv där era hjärtan väves samman

för er till en strand bland svävande himlablommor

under en leende måne som klär er i blått och guld

där han så rund och glad bland tindrande stjärnor

går sin eviga promenad,

han stannar upp blott en liten stund speglar sej i havet

och för er i kärleksnatt så lång fyller mörkret med sitt ljus

så skimrande  på högsta vågtoppen stämmer han in

i evigt rullande vågors sång.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 552 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-03-15 10:20



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Dina ord ger lycka och kärlek i din höga vibrerande kärleksfrekvens du befinner dig i. Dina dikter är ljuvliga toner från din inre källa. Så ljuvligt smeksamt vackert.
2020-09-13

  Piann VIP
Så vackert och ömt skildrat!
2020-07-06

  Stanley Rydell
Blicken följer ordens väg över papperet och njuter!
2020-06-11

  Johan Strömstedt
Du målar så vackra bilder med din penna. så varmt och fint skrivet.
2020-06-04

    ADI Nehlin
Såå, vackert!
2020-04-21

  Minkki VIP
väldigt vackert knuten ordväv
2020-03-22

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2020-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt om kärleken den sköna... underbar bild...
2020-03-17

  Bibbi VIP
Så fint.
2020-03-16

  överlevaren VIP
Väldigt vackert....ömsint ordat!
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol