Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himmelskt ljus


I kulissen


I kulissen

bakom
dagens
gråbleka
masker

Ruvar
svärtan

den
becksvarta

Att fylla
i
nattens
konturer
med

Befolka
och gestalta
skogens
väsen

Gömma
undan

Låta
tankar
vandra
mellan fur
och gran


Tydliggöra

Klippa ut
trädens
siluetter

Fylla i
mellan
rummen

med himmelskt
ljus
















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-15 14:24



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Fin dikt, läser ett allvar och hårt arbete, det kan också göra ont att klippa. I min tolkning tilltalar detta mig, tack!
2020-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Ljus och mörker kan inte samexistera.
Ljuset lyser och mörkret har inte fått makt med det, säger Bibeln.
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP