Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Kontrast

Allt ljusare dagar väntar
och ändå
mörker mörker mörker

Vi lever med kontraster
i väntan och oro
människorna prövas

Vi går längs stränderna
med vår längtan
blicken söker ljus




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-16 08:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kontrastrikt insiktsfullt vackert Applåd!
2020-03-19

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker text i orostid.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP