Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTELLIGENS ÄNDRAR INTE PÅ PLANETERNAS POSITION.....

...och därmed ej heller kometers
och asteroiders färdriktning,
likasom ett virus obegränsade
spridning.

~*~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-03-15 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP