Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomfärgad

vackrast för alltid i vitt
där oskyldig står intill

men medvetet vaken håller om
bubblar mig pirrigt rosa

glittrande genomskinligt
låter du vinden fånga mig
strör ut solens strålars rikedom
och planterar i min glädje

famnas varmt om natten
där hud känner av hud närmast


låter blodet berusas till liv
dricker av vårt rödaste vin




Fri vers av Blåbäret
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-15 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2020-03-23

  limerick
Vackert och kärleksfullt!
2020-03-17

    Max Poisé
Stämningsfullt och stilla...tack för denna i det stora bruset!
2020-03-16

    tramp
vackert. jag tänker rainbow !
2020-03-16

    Ken Cassel
Vitt är egentligen ingen färg
Den får man fram om man tar lika mycket färg av röd, blå, gul tror jag
Eller var det grön
Skitsamma
Alstret är bra Blåbäret

Kram
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret