Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckligt privat.

Vad avgör om en människa är tillräckligt privat när hon skriver?
Mod?
Eller ;

Igenkänningsfaktorn?




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-03-15 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim