Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bok kanske , om ide`n utvecklas mer. Här håller jag mig till grundide`n och väljer att inte utveckla den.


Skrivfeminism!

När jag skriver och beskriver ögonen hos varelsen...
Hos könet, hos varelsen, utan att omnämna könet..
Så skriver jag, som man skrev förr...
I litteraturen...
Självklart blir huvudpersonen, eller människan, om man ser det till större skala...
En hon.
Är det medvetet gjort?
Eller bara för att;
Det är finare (I salongerna), att göra så?
Eller bara finare?
I och för Omvärlden?




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-03-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim