Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVIRRADE RÖSTER OM DOMEDAGEN

Jehovas vittnen : Detta är domedagen,
det stora straffet,
syndaflodernas virus,
och Guds straffdom.

Antisemiterna : Det är judarna som
ligger bakom.

Rasisterna : Invandrarnas virus.

Ufofanatiker: Detta är ett utomjordiskt
angrepp på mänskligheten.

Muslimerna : Allah beskyddar de trogna.

Realisten : Det är inte värre än en svårartad
förkylning som leda till lunginflamation,
där underliggande sjukdomar,samt genbank
och ålder ligga till grund för ev dödsfall,
men för romantikerna är det större risk
smittas av kärleksbaciller,än Coronavirus.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2020-03-15 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP