Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i am the ant queen of No pants


såhär får du myror


käften smäller som den ska
ögats råsaft skuggar avfallslyra
hugget sitter, vrid runt, dra
fem elefanter festar på en myra

hon är min med hull och hor
jag ska böga med en flicka
tre svampar går med vinterskor
snabbare mellan varje hicka

jag har ruvat på att röva hit
rävgryt för en björn plus ett
björnefar, en deppig glad skit
storelillas själ har halkat snett

apans ondska åker nattåg själv
oranginablommor, asfaltglans
jag vill döda allt längs min älv
jag vill komma hem från ingenstans




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 229 gånger
Publicerad 2020-03-16 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd