Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter all tystnad och osäkerhet fanns dina varma händer och varma ord och JÄVLAR jag har inga svar



no doubt still doubt

 

Jag kommer inte längre ihåg hur det blev

att du plötsligt stod framför mig

med ryggen mot ett nattbelyst träd

med mina hälsningskyssar på dina kinder

Vet inte hur vi gick från att kyssa kinderna

till att sms-lova återseende under kvällen

 

 

Jag kommer inte längre ihåg hur det blev

att jag sedan stod framför dig

med ryggen mot en vägg och

med din varma japan-kavaj om mina axlar

Vet inte hur vi gick från att skratta åt fyllona i natten

till att avslöja sex år av kärleksbeundran

 

 

jag kommer inte längre ihåg hur det blev

att du plötsligt var hemma hos mig

med dina slitna jeans i min soffa och

med din hand lätt vilande på min höft

vet inte hur vi gick från att prata om framtiden

till att du smakade mina läppar med lätta smekningar

till att jag älskade din underarms bara hud med min hand

till att vi föll ihop i varann och älskade

 

i de aldrig tidigare sagda kärleksorden

 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-07-06 17:06



Bookmark and Share


    rainbow
det här är verkligen... så. jäkla. vackert. jag saknar ord.. men du beskriver den där känslan när någonting bara blir och är. och .. damn it. helt underbart. kursivdelen bara tar andan ur en..
2006-09-22

  Propella
"Vet inte hur vi gick från att skratta åt fyllona i natten
till att avslöja sex år av kärleksbeundran"

Åh. Hela den här texten letar sig rakt in i mig, planterar sig i hjärtat. Det är så ärligt, på nåt sätt, så naket och öppet och alldeles... alldeles... underbart.
2006-08-23

  tonsoku
fantastiskt..! det räcker.
2006-07-18

    BrokenHearted
helt fucking jävla otroligt
vet inte vad mer jag kan säga
2006-07-17

  CrowBoy
Det verkar tydligen som att fröken flyktig har förmågan att beröra.
Skört, men ändå fruktansvärt laddat. Tack
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile