Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyttan av eftertänksamhet


Tänk innan du talar

Eftertänksamhet
är en bra egenskap
hindrar dig
från överdriven spontanitet
som kan leda till
missförstånd
och villfarelser




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-16 17:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag är benägen att hålla med även om jag får en fråga idag så kommer jag att tänka mig för om jag ska svara på frågan
2020-03-21

    Max Poisé
Helt klart...tänk hur många konflikter som kunde ha undvikits...
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP