Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din dröm

, att man gjort sitt bästa,
och det mesta
för de flesta
av våra vänner och nägra andra vi inte känner,

det kan vara till ren verklig tröst
nu på ålderns höst,
för har vi inte gjort
allt vi har bort
kommer ångengsten fort
Livet är så kort
Så glöm,
aldrig
att leva UT din
dröm
för det är det värt när du har livet kärt




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-23 10:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2020-03-23

  Kungskobran VIP
I had a dreeam.... I had a dreeam...
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP