Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den finns men syns inte...


Corona

 

Du ligger där gömd och lurar oss alla
förstör och söndrar och delar vår värld
Du gör vad du kan för att kunna anfalla
och kraften du har den är fruktansvärd

Du ger dig på alla i alla länder
Vi försöker dig stoppa men det är svårt
Nu gäller det bara att tvätta händer
så ordentligt man kan och gnugga hårt

Om vi alla hjälps åt kan vi kanske lösa
det som nu händer runt på vår jord
med gemensamma krafter inte så hjälplösa
så att bacillen slutligen kan bli oskadliggjord

 Copyright(christin lederman)

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-16 18:01



Bookmark and Share


  ULJO
Detta hemska som lamslår hela vårt samhälle. Troligen bara toppen på ett isberg.
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP