Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa alternativet (Min klimatkamp 16/3)

Idag skulle jag ha tagit bussen, pendeln, och tåget till mitt andra hem i Södra Norrlands kustland. Det gjorde jag inte.

Att åka kollektivt är klokt. I normala fall.

Nu är inte normala fall.

Jag hoppas att kollektivt resande kommer att vara det bästa alternativet snart igen.

(Nej, jag tog inte bilen. Jag stannade hemma.)




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-03-16 20:16



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja...klimatet är nog den största vinnaren under detta utbrott...(fast tillfälligt dock)
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP