Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Text Repris från 2013


En ensam knopp

Du skrev att det var svårt
att skriva om lyckan

i kväll saknar jag dig

knoppen på väg att brista
blir ett vackert löv

klockan närmar sig tolv

tvätten sorteras in i skåpen

du sover snart i en annan säng

jag ska sova i min

jag ber för lyckan och kärleken
och visheten att ta vara på den

lyckan satt i kväll
på en sängkant

i samtalet fanns den
i ögon som möttes
i orden

i kramen
när vi skildes åt

snart sover vi

för att vakna
till en ny morgondag

 

© Eva Langrath maj 2013




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-16 21:21



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat
2020-03-17

  ULJO
Bokmärke
2020-03-17

  Annie b'larsson VIP
Vilken fantastisk text. Det bästa jag läst på länge. Så vackert. Texten är skriven med en närvaro som känns ända in i hjärtat. Mycket fint!
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP