Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...nåd

vi tog på varandra
med pudrade engångshandskar
och konstlat rött gummihjärta

försakat mil
och gångsteg
inte ens tänkt mig för,
självgodheten har en egen ond vålnad

så blå utan färg
försvinner sagan
genom vädringsluckan
utom just pulsen

den jäveln ska överleva




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-17 07:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stark dikt! Våga komma nära? Pulsen bara finns där, utan kontroll.
2020-03-17

  Öknens Ros VIP
Det sista som överger en, förutom hoppet.
2020-03-17

  ULJO
Pulsen finns där in i det sista. Till det sista andetaget finns hopp.
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé