Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...tredje sidan innan slutet

närgånget blev värdefullt
en skatt
utan återbäring

hur ska min hand sluta skaka
sig genom saknaden
när världar har bytt plats

kan, kan inte
tillåta tiden regera
trots att den vill väl

övre spannet
tillhör inte oss

därför finns inte gyttjan
som skulle vara så befriande

som förklaring
varför det gör ont
i sår som inte blöder




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-17 15:02



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Detta känns lite för flummigt för mig. Jag förstår mig inte på det.
2020-03-17

    Lena Staaf VIP
Intensiv beskrivning av saknaden som gör så ont och där tidens läkning inte finns i sinnevärlden.
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé