Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsamling


Radions
röster

handlar
om oss

Europa
i fokus

Kaffet
doftar gott

Sitter som
vanligt vid
kaffebordet
med
tidningen

Mer
undrande
dock
än vanligt

Över alla
restriktioner

Som kanske
kommer
utvidgas snart

Och om jag
är extra sårbar
för smittan

Fastän jag
inte känner det


Trots hög ålder

Eller är jag ung
i förhållande till
de äldre äldre..

Allt är relativt
i dessa dagar













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP