Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demens


Mamma, ändå

Inte mera orolig än vanligt
vet ändå vad som händer i världen
har överlevt två världskrig
tror hon, men det är bara ett
lägger till några år till sin ålder
som om det behövs
är ändå snart hundra
varnar hemtjänstens flitiga
"Ni kanske hittar mig död här på golvet imorgon"

Fnissar och tittar på matsedeln för hela veckan




Fri vers (Prosapoesi) av Annaemi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-17 10:39



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härlig, avundsvärd inställning.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP