Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett påskägg är ett slags allusion/ referens. Wikipedia: Easter egg (media): A message, image, or feature hidden in a video game, movie, or other, usually electronic, medium.


Easter eggs ( påskägg) i "Strumpdockor är vi allihopa"

Åtminstone 16 påskägg finns gömda i novellen/ kortromanen "Strumpdockor är vi allihopa" av Tomas Karlsson:

- Strumpdockor är vi allihopa
- Sölnman
- strumpdockan
- tygbältet
- Mr. Hyde
- Sandman
- gymnasielärare
- Den heliga Graal
- skrevs påsken 2019
- katten Juri
- gungbrädan
- snigeln på rakbladet
- slutstationen
- rim på ett enda ställe utöver i Sölnmans dikter
- och han ser att det är gott
- igelkotten Gnagarin




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-17 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP