Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRFRISYR - tanka

Rosor i givakt

otåliga väntande

på snar frisering

gammal frisyr ska klippas

ny ska blomma och dofta




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-17 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker text!
2020-03-23

  M.Eta
Hopp om nytt liv, fint!
2020-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Väntar och längtar!
2020-03-18

  Feliaxel VIP
Vår förväntan på vår är stor nu
Och vi vill se den fantastiska utvecklingen i vårsolen
2020-03-18

  ULJO
Fint med rosor
2020-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kul tanka...tack för påminnelsen...
2020-03-17

  Niliboy
Härligt att vara nyfrissad, själv väntar jag!
2020-03-17

  Öknens Ros VIP
Skönt för rosen bli friserad och uppiffad! ;)
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP