Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDS-SPRAYER OCH TALISMANER MOT VIRUS

En hästskojare,lurendrejare
och geschäftmakare,
tog tillfället i akt göra sig
en förmögenhet på Corona-
pandomin,
och lät tillverka en slags
skydds-spray och talisman
som skyddar mot virus
av alla slag.

Nätaffärerna blomstrade och
pengarna rullade in på hans
skattefria konto som öppnats
i falskt namn.

Denne girigbuk saknade både
samvete,ångest och empati
för de som köpt bluffprodukt-
erna.

Det är som med religion,
man måste tro på det.





*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2020-03-17 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP