Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT INTE VARA RÄDD....

Skönt att inte vara rädd för vad andra ska tycka.
Släpper min mentala krycka, ordet är stor lycka.
Känner mig trygg, kan snackas bakom min rygg.

Efter många hårda vandringars svåra plåga.
Har jag äntligen hittat min låga. Behöver inte
längre fråga för att våga, känner spänningen.

Här börjar mitt nya omaskerade liv med säkra
kliv. önskar ingen den resa jag gjort i mitt liv.
Hittar vägen, vill hjälpa, dela, tillsamans blir vi
hela.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-18 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström